Om Os

Image
Image
Image

Hotel Bethel

Ikke som alle andre ...
Centralt placeret i Københavns mest historiske, og farverige gade Nyhavn, ligger Hotel Bethel. Huset har eksisteret siden 1904, og med over 100 år i bagagen, er hotellet en fasttømret del af Nyhavn, dets historie og ikke mindst dets fremtid. Hotel Bethel, også kendt som det gamle Sømandshjem Bethel, ejes i dag af en fond, der fungerer som en non-profit virksomhed. Oprindeligt husede hotellet udelukkende rejsende sømænd, men i dag fungerer det som et helt almindeligt hotel og byder velkommen til gæster, fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har hotellet vundet diverse priser, blandt andet ”Travellers Choice” på Tripadvisor, flere år i streg.
Det historiske hotel består af tre bygninger, med hver sin historie og udseende. ”Hoved bygningen”, den røde bygning på hjørnet, Den ”gule bygning” ved siden af, og det gamle ”Pakhus” i baggården. Gemt imellem bygningerne, som Danmarks eneste, finder du husets egen Sømandskirke. Hotellet er i den grad ikke som alle andre.

Ikonisk beliggenhed

Hotellet er beliggende i Nyhavn, på kanalens Charlottenborg-side, ved Nyhavnsbroen. Det ikoniske Nyhavn, fortæller en historie helt tilbage fra 1600-tallet, hvor kanalen var kendt som et merkantilt centrum for Østersøens søfart.
Image

I de efterfølgende år, blev det mere kendt som et sted hvor der kunne findes glædespiger, snalrede sømænd og daglige politipatruljer. I dag, er stedet forvandlet til en historisk og attraktiv del af København, hvor turister kommer langvejs fra, for at få det perfekte og ikoniske ”Nyhavns selfie”, med de farverige bygninger i baggrunden. Hotel Bethel har en af Københavns bedste placeringer, hvilket bestemt giver gæsterne en helt særlig atmosfære, og uforglemmelig oplevelse, der er svær at finde andre steder.

I kort gåafstand fra hotellet findes et væld af restauranter, turistattraktioner og by & natur oplevelser. 

Firmaaftale

Hotel Bethel - stedet med god kaffe, højhastighedsinternet og perfekt central placering.

Med en firmaaftale på Hotel Bethel spares du for forskellige prisstigninger og får den samme fantastiske hotel oplevelse hver gang. Firmaaftalen giver dig sikkerhed i prisen, samt sikkerhed i velkendte omgivelser.

Hotel Bethel byder dig velkommen til dejlige hjemlige værelser indrettet med en særlig fornemmelse af huset og dets historie. Der er forskellige værelser at vælge imellem - alle indrettet i et nordisk design med et historisk præg. Vælg den kategori, der passer bedst til dine behov.

På Hotel Bethel ligger vi stor vægt på genkendelighed og en hjemlig atmosfære og gør alt, hvad der står i vores magt, for at gøre dit ophold så behageligt og effektivt som muligt. Vores reception er altid klar til at hjælpe den travle forretningsrejsende godt på vej.

Hvis dette lyder som noget for dig, så udfyld formularen under kontakt, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på en firmaaftale. Du er også meget velkommen til at skrive til Hotel Direktør Dorte Jensen på e-mail: dorte@hotel-bethel.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Image

Parkering

Eftersom Hotel Bethel har placering ned til Nyhavns kanal, er der desværre ingen tilhørende p-pladser til brug for hotellets gæster.
Dog kan der tilbydes følgende alternativer:

Parkerings hus

Hotellet samarbejder med Jeudan’s nye og moderne parkeringshus, under Kvæsthusmolen - kun 250 meter fra Hotellet. Parkeringshuset er åbent og er døgnbemandet, alle ugens dage. I hotellets reception sælges 24 timers billetter til parkeringshuset for kr. 350,-

Henvend dig venligst i receptionen for yderligere vejledning og billetkøb. Husk bilens registreringsnummer. Se mere om parkeringshuset her

Gadeparkering

Gadeparkering findes i de nærliggende gader til hotellet. Pladserne her er dog begrænsede og der skal betales i parkometeret eller via ”Parkman” appen på telefonen. Det er på normalvis muligt at standse foran hotellet for af og pålæsning. Spørg gerne i receptionen for parkeringsvejledning.

Se mere info om gadeparkering i Nyhavn samt priser her

Job & medarbejdere

På Hotel Bethel har vi dygtige og engagerede medarbejdere, og sætter en ære i at behandle alle ansatte som en del af ”familien”. Vi sætter værdier såsom høflighed, hjertevarme og omsorg for vores gæster & hinanden, meget højt.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du gør opmærksom på dine kompetencer, på info@hotel-bethel.dk.

I dag ledes og bestyres hotellet af Direktørparret Dorte & Poul Jensen, som har stået i spidsen for udviklingen af Hotel Bethel siden 2012. Yderligere består medarbejder staben af 15 dygtige medarbejdere.

 

Image
Image

God fondsledelse &
Fondens Bestyrelse

Se vores bestyrelse her
Image