Covid-19

Hvad kan du forvente når du besøger os?

Vores gæsters sikkerhed og tryghed, er også i disse tider vores højeste prioritet. Som supplement til vores almindelige procedurer og rutiner, for at skabe tryghed for vore gæster, og for vores medarbejdere, har vi konkret iværksat følgende særlige initiativer:

Image
Image

Hotellets forebyggende tiltag:

Image

• Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.

• Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19, og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Konkret har vi indført procedurer for grundig håndhygiejne, for vores medarbejdere og gæster. 

• Standere og flasker med håndsprit, er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere, i alle fællesarealer og faciliteter på hotellet.

• Som supplement til vores almindelige daglige rengøring, sørger vi for løbende desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, skranker, betalingsterminaler, elevatorknapper, mf. med antibakteriel væske.

• Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.

• Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan, på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

Corona Spørgsmål?

Få svar på dine Corona relaterede spørgsmål her

Mad udefra

Leveret direkte til netop dit værelse

Hvis du ønsker at bestille mad fra byen, er vi behjælpelige med at henvise til store udvalg via online udbringere. 

Kontakt os i receptionen, så hjælper vi gerne med anbefalinger.

Image